Juriul “French Style Dance Competition“, editia I, este compus din:

Sergiu Anghel este prof. univ. dr., director al Departamentului de Arta coregrafică al Universității de Artă Teatrală și cinematografică I.L. Caragiale din București și președinte al Senatului UNATC la al doilea mandat. A fost fondatorul Grupului Contemp, în perioada 1973- 1989, o structură a culturii române nealiniată ideologiei comuniste.

După revoluție a pus bazele primului învățământ superior de artă coregrafică din România în cadrul UNATC. A condus, în calitate de director artistic, Compania Orion Balet București timp de 12 ani, realizând în cadrul acestei structuri a Ministerului Culturii 12 spectacole de autor. A realizat peste 20 de spectacole de autor, filme și recitaluri TV publicând totodată cărți și articole de specialitate.A obținut un mare număr de premii de specialitate printre care se evidențiază Premiul Uniunii Interpreților, Coregrafilor și Criticilor de muzică din România și Premiul I și Trofeul Măslinul de Aur în cadrul Festivalului Internațional Video-Art.
Sergiu Anghel a fost decorat cu Ordinul Meritul pentru învățământ în grad de Ofițer.

Ovidiu Dragoman este absolvent al Liceului de Coregrafie din Bucureşti şi al specializării Regie-Coregrafie din cadrul UNATC. Între 1983-1987 activeaza in cadrul Teatrului Naţional Sârb din Novi Sad şi intre anii 1987-1990 in cadrul Teatrului Naţional Sloven din Ljubljana. În 1997 devine director al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

In aceasta calitate în care creează şi coordonează întreaga agendă cultural-sportivă a oraşului, anterior activand in invatamantul de specialitate. În 2005 este numit vicepreşedinte al Asociaţiei Aşezămintelor Culturale din România, având ca responsabilitate conceperea de strategii de dezvoltare la nivel naţional, coordonarea activităţilor culturale şi lansarea de iniţiative legislative. În 2007, an în care Sibiul este capitală culturală europeană, gestionează întrega activitate culturală a programului. Este director al Teatrului de Balet Sibiu de la înfiinţarea acestuia, în 2008.

Doamna Cristina Hamel, Prim Balerina a Operei din Bucuresti, profesor si coregraf internațional A fost eleva renumitului maestru Anton Romanovski si a profesorilor Lulu Ross si Gelu Matei. A studiat marile roluri din repertoriul baletelor clasice cu Yuri Ivanovici Umrihin de la Teatrul Mariinski din St. Petersburg.

Cristina Hamel a dansat ca prim solista  pe numeroase scene internationale, iar incepand cu anii ‘80 și-a continuat cariera ca maestra de balet la: Teatrul Capitol din Toulouse, la Scala din Milano, Aterballeto, Teatrul Regio din Torino, Italia, baletul Operei din Berlin, Opera din Bonn, Opera din Dusseldorf.
Intre anii 1990-2002 a fost profesor la Academia de dans din Koln, Germania.
Este invitata ca profesor la numeroase stagii si participa ca membru sau presedinte al juriului la numeroase concursuri nationale si internationale.

Născut și crescut în Moscova, Rusia, Misha Tchoupakov a dansat cu Baletul Bolshoi din Moscova, precum și cu Colorado Ballet, Sarasota Ballet din Florida, Los Angeles Classical Ballet, San Francisco Opera Ballet in USA si Vienna State Opera Ballet din Austria.

De asemenea, deține o diplomă de Pedagogie in dans și coregrafie obtinuta la Academia de Stat de Coregrafie din Moscova. A predat la Colorado Ballet, Houston Ballet, Oregon Dance Theatre, David Taylor Dance Theatre, State Street Ballet, Ballet Arlington sin US, Guangzhou Ballet din China, Galili Dance din Olanda, Opera Nationala din Cluj-Napoca si Teatrul de Balet din Sibiu din Romania, Cia Brasileira de Ballet si Teatro Municipal do Rio De Janeiro din Brazilia. A fost profesor la facultatea de la Royal Ballet School, Elmhurst School for Dance in Association with Birmingham Royal Ballet, la English National Ballet School in Anglia si profesor asistent la University of Utah Department of Ballet. În prezent, dl Tchoupakov este membru juriu si profesor la diferite concursuri de balet de renume internațional. Preda in cadrul University of North Carolina School of the Arts din 2013.

Elisabeth Lux Pândichi s-a născut pe 11 aprilie 1959, la Reșița. A urmat Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca și apoi Academia de Balet, din Moscova. După absolvire, în 1978, este angajată ca balerină la Opera Română din Timișoara, unde rămâne până în 1980, pentru ca apoi să fie timp de 10 ani prim-solistă a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovskiˮ din Constanța.

În 1991 pleacă în Germania, evoluând ca solistă la Teatrul de Stat din Braunschweig, unde ulterior va și preda cursuri de balet, la Opera din Halle și la Teatrul Altenburg. Se întoarce în România în 2004, ca profesoară de balet la Liceul de Artă „Regina Maria” din Constanța. În prezent este director al companiei de balet a Teatrului Național „Oleg Danovskiˮ din Constanța, unde în anul 2005 a și pus în scenă baletul „Giselle”, alături de Cătălin Hanțiu. În decursul timpului a întreprins numeroase turnee în întreaga lume, interpretând rolulri principale în balete clasice, precum: „Lacul Lebedelor”, „Giselle”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Spărgătorul de nuci”, „Badeiraˮ, „Chopinianaˮ, „Romeo și Julietaˮ, „Giselle”, etc., dar și în spectacole de balet modern și neoclasic.