Juriul “French Style Dance Competition“, editia I, este compus din:

Sergiu Anghel este prof. univ. dr., director al Departamentului de Arta coregrafică al Universității de Artă Teatrală și cinematografică I.L. Caragiale din București și președinte al Senatului UNATC la al doilea mandat. A fost fondatorul Grupului Contemp, în perioada 1973- 1989, o structură a culturii române nealiniată ideologiei comuniste.

După revoluție a pus bazele primului învățământ superior de artă coregrafică din România în cadrul UNATC. A condus, în calitate de director artistic, Compania Orion Balet București timp de 12 ani, realizând în cadrul acestei structuri a Ministerului Culturii 12 spectacole de autor. A realizat peste 20 de spectacole de autor, filme și recitaluri TV publicând totodată cărți și articole de specialitate.A obținut un mare număr de premii de specialitate printre care se evidențiază Premiul Uniunii Interpreților, Coregrafilor și Criticilor de muzică din România și Premiul I și Trofeul Măslinul de Aur în cadrul Festivalului Internațional Video-Art.
Sergiu Anghel a fost decorat cu Ordinul Meritul pentru învățământ în grad de Ofițer.

Marie-Laure Neiseler, Observator din partea Confederatiei Nationale din Luxembourg În septembrie 1992, dorința de a explora noi orizonturi a condus-o pe Marie-Laure să înființeze Danse-Elancé, iar în 2014, în colaborare cu alte școli de dans din Luxemburg, a creat Confederation Nationale de la Danse Luxemburg.

Pe 3 și 4 noiembrie 2018 comitetul CND (Confederation Nationale de la Danse) din Luxemburg organizează la Grand Théâtre de la Ville din Luxemburg City prima ediție a  Concursului European de dans.

Ovidiu Dragoman este absolvent al Liceului de Coregrafie din Bucureşti şi al specializării Regie-Coregrafie din cadrul UNATC. Între 1983-1987 activeaza in cadrul Teatrului Naţional Sârb din Novi Sad şi intre anii 1987-1990 in cadrul Teatrului Naţional Sloven din Ljubljana. În 1997 devine director al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

In aceasta calitate în care creează şi coordonează întreaga agendă cultural-sportivă a oraşului, anterior activand in invatamantul de specialitate. În 2005 este numit vicepreşedinte al Asociaţiei Aşezămintelor Culturale din România, având ca responsabilitate conceperea de strategii de dezvoltare la nivel naţional, coordonarea activităţilor culturale şi lansarea de iniţiative legislative. În 2007, an în care Sibiul este capitală culturală europeană, gestionează întrega activitate culturală a programului. Este director al Teatrului de Balet Sibiu de la înfiinţarea acestuia, în 2008.

Doamna Cristina Hamel, Prim Balerina a Operei din Bucuresti, profesor si coregraf internațional A fost eleva renumitului maestru Anton Romanovski si a profesorilor Lulu Ross si Gelu Matei. A studiat marile roluri din repertoriul baletelor clasice cu Yuri Ivanovici Umrihin de la Teatrul Mariinski din St. Petersburg.

Cristina Hamel a dansat ca prim solista  pe numeroase scene internationale, iar incepand cu anii ‘80 și-a continuat cariera ca maestra de balet la: Teatrul Capitol din Toulouse, la Scala din Milano, Aterballeto, Teatrul Regio din Torino, Italia, baletul Operei din Berlin, Opera din Bonn, Opera din Dusseldorf.
Intre anii 1990-2002 a fost profesor la Academia de dans din Koln, Germania.
Este invitata ca profesor la numeroase stagii si participa ca membru sau presedinte al juriului la numeroase concursuri nationale si internationale.

Vinciane Goffin après une carrière de danseuse Jazz dans différentes Cies se consacre très rapidement et pleinement à la transmission et à la découverte de jeunes talents., l'enseignement de la danse reste aujourd'hui son domaine de prédilection ayant eu la chance dans son cursus de formation de travailler avec de grands Noms de la danse : M. Béjart, V. Ullate, S. Golovine et M. Mattox.

Expérience

-Assistante d’enseignement de danse classique au conservatoire Henri Koch à Liège Belgique
-Professeur de danse classique et jazz pour l’association IcArt (Initiation à l’art et à la culture) à Bourgueil (37)
-Auteur et chorégraphes de 4 spectacles pour enfants
-Assistante de mise en scène :: chorégraphe de 2 spectacles grand public:
– Son et Lumière du Millénaire de l’abbaye de Bourgueil(37)
– Festival international de Confolens(16) ” les Milles et une nuits ”
– Animatrice d’un atelier d’expression au centre socio-culturel de Montsoreau (49)
-Professeur de danse classique et jazz, chorégraphe et répétitrice hors glace au club de patinage ACSEL pour les équipes compétition Caen (14)
-Animation d’un atelier d’écoute et d’expression pour les jeunes en difficulté au Lycée Jean Rostand à Caen (14)
-Chorégraphe pour la compagnie de patinage artistique ” Lumière de Glace ” direction P.Y Danton
-Coordinatrice culturelle pour la ville d’Ifs (14); mise en place du service, élaboration et réalisation de projets dans les domaines culturel, social et jeunesse
-Création et direction des Hivernales de la ville
-Directrice et professeur de danse classique et jazz à l’école municipale d’Ifs (14)
-Mise en place des disciplines classique et jazz au sein d’un centre de danse .
-Nombreux de ses élèves sont primés dans des concours nationaux et internationaux Bayonne, Bayeux, Lille, Valence, Durbuy et Bruxelles (Belgique), Mulhouse, Lyon, Morges(Suisse)

Professeur invité dans différents stages et pour préparation aux concours .

Formation

1965/1968
Ecole de danse Lydia Pavlova ( danseuse au ballet
S.Diaghilev) à Liège Belgique

1968/1974
Ecole de danse Sana Dolsky (première danseuse au LondonBallet) à Bruxelles Belgique

1974/1979
Ecole de danse Mudra (direction M. Béjart) à Bruxelles
Belgique

Ballet du XXe Siècle

1978
Bac D au collège Saint Martin Seraing Belgique

1980
DEUG de psychologie à l’université de Liège Belgique

1981
Equivalence DEUG de psychologie à Lille 3(59)
Concours d’éducateur spécialisé à Lille

1984
Licence de psychologie à l’université de Paris V

1985
Maîtrise de psychologie à l’université de Paris V
Diplôme de graphologie à l’institut de culture humaine de Paris

Formation Danse Art Thérapie

1992
Dispense du Diplôme de professeur de danse classique et jazz
( Ministère de la culture Région Centre)

2000
Formation, concours et Titularisation de la Fonction Publique Territoriale ” Assistant spécialisé d’enseignement artistique ” pour la discipline danse Caen (14)